Kim-Lian presenteert “Thank You 4 The Music”

IMG_4281

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SBS6 komt op zaterdag 7 Juni met een nieuwe muzikale spelshow: Thank you for the music. In iedere aflevering nemen drie duo’s het tegen elkaar op, onder leiding van Kim-Lian van der Meij. Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain – Soundos el Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol – en een wekelijks wisselende BN’er. De BN’ers spelen de leukste muziekspellen – en zeven speciale publieksleden dragen ook een belangrijke noot bij!

Kim-Lian te zien in nieuw seizoen van Dokter Tinus!

SBS6-DokterTinus-S06-Kim-LianvanderMeijSBSReinierBergsma. (007)

Na vijf succesvolle reeksen is de komische dramaserie Dokter Tinus terug bij SBS6. De serie gaat verder waar seizoen 5 eindigde. Met het vertrekken van zijn zoon en zijn vrouw (actrice Jennifer Hofman) blijft de dokter met een grote leegte achter. In eerste instantie vlucht hij naar de grote stad, terwijl een andere dokter haar intrek in de dorpspraktijk neemt. Zij ziet er weliswaar leuk uit, maar haar kennis is ver onder de maat. Het leidt tot grote ergernis bij de dorpelingen. Dokter Tinus kan het niet langer aanzien en keert terug. Maar hoe kan hij weer gelukkig worden in een dorp waar tegelijkertijd zoveel pijnlijke (liefdes)herinneringen liggen? De dorpelingen helpen cupido uiteraard graag een handje, waardoor al snel bijzondere situaties ontstaan in het normaal zo rustige plattelandsdorp… Weet een vrouw hem te bekoren?

Dokter Tinus is vanaf 28 augustus, elke maandag te zien bij SBS6.

 

In het nieuwe seizoen is ook een rol weggelegd voor Kim-Lian van der Meij. Zij vertolkt de rol van Nienke Klaverblad.

 

Dokter Tinus, gebaseerd op de Britse serie Doc Martin, is een komische dramaserie van SBS6 over een briljante vaatchirurg uit de grote stad die zijn functie moet opgeven vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar een klein dorp, ver weg van de Randstad, om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts.

 

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf maandag 28 augustus 20.30 – 21.30 uur.

www.sbs6.nl/doktertinus

Kim-Lian dook de studio in voor de stem van Shelly in Big Foot Junior.

Bigfoot Junior

In de avontuurlijk familiefilm BIGFOOT JUNIOR 3D  probeert de 13-jarige Adam het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen en komt er achter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot. Eerder werd al bekend gemaakt dat de stem van Adam wordt ingesproken door Buddy Vedder en Nicolette Kluijver en Dennis Weening hun stemmen lenen aan het wasberen echtpaar Trapper en Weecha. Presentatrice Kim-Lian spreekt de stem in van Shelly, de moeder van Adam, die met haar droge gevoel voor humor goed om weet te gaan met haar zoons wijsneuzerige houding.

Distributeur Independent Films bracht BIGFOOT JUNIOR 3D vanaf 26 juli uit in de bioscopen.

 

Over de film:

De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adam’s zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Kim-Lian samen met Nick en Simon weer te zien in een nieuw seizoen van Zullen We Een Spelletje Doen.

Met dit seizoen o.a. Buddy Vedder, Naomi van As, Ellen Hoog en Ruben Nikolai te gast.

Vanaf donderdag 18 mei 2017 20:30 uur bij SBS6!

 

 

Kim-Lian van der Meij en Dennis van der Geest presenteren het nieuwe SBS programma Ninja Warrior

Ninja Warrior is een hype in het buitenland en het komt naar Nederland. Kim-Lian van der Meij en Dennis van der Geest zullen het programma gaan presenteren.


SBS6-NinjaWarrior-KimLian-vd-Meij&Dennis-vd-Geest-031-®ReinierBergsma2017
Ninja Warrior is een programma waarin sterke mensen een parcours afleggen. Kim-Lian van der Meij vertelt dat het parcours bijna onmenselijk is en dat je er bovenmenselijke krachten voor nodig hebt om het parcours af te maken. Er zijn mensen die er al jaren voor aan het trainen zijn. De nadruk in dit programma ligt op hoe knap het is van mensen om dit parcours af te leggen. Daarmee verschilt het programma van Wipeout, dat vooral draaide om het uitlachen van vallende mensen. Ninja Warrior is ergens komend seizoen te zien op SBS6 en daarmee voegt Nederland zich volgende de zender bij de groep van 157 landen die het programma al uitzenden.

Kim-Lian van der Meij schrijft samen met illustrator Job van Gelder Het Sinterklaas meezingboek

Voor de tweede keer verschijnt het Sinterklaas Meezingboek exclusief bij alle filialen van ETOS. Musicalster, presentatrice en zangeres Kim-Lian van der Meij heeft dit jaar twaalf bestaande en drie spiksplinternieuwe Sinterklaasliedjes ingezongen. De drie nieuwe liedjes zijn door Kim-Lian van der Meij zelf geschreven. In het Sinterklaas Meezingboek, dat speciaal door Unilever en Etos is ontwikkeld, staan de songteksten van de Sint en Piet liedjes, voorzien van prachtige illustraties van Job van Gelder.  

 

LUISTER EN ZING MEE!

Het is de tweede keer dat het Sinterklaas Meezingboek verschijnt. Unilever en Etos hopen van het Meezingboek een jaarlijkse traditie te maken met de bedoeling dat er ieder jaar drie nieuwe sinterklaasliedjes worden geschreven. De liedjes uit het boek kunnen GRATIS worden gedownload en worden beluisterd op www.sinterklaasliedjesboek.nl en Spotify. Ook zijn van alle liedjes speciale singalong versies gemaakt waar ouders en leraren op scholen met de kinderen mee kunnen zingen en die op Youtube (www.youtube.com/channel/UCnMj1ZF4OINdNJ0ObAlkLWQ) worden getoond.

Kim-Lian van der Meij is enthousiast. “Als moeder van drie jonge kinderen ben ik al jaren heel vertrouwd met deze liedjes. Ik weet ook zeker dat dit Sinterklaas Meezingboek favoriet is bij mijn kinderen. Het was heel leuk om zelf drie nieuwe sinterklaasliedjes te mogen schrijven. Bob Thole heeft alle liedjes van een nieuw en prachtig arrangement voorzien, in een stijl die bij mij past. Daarnaast zijn de illustraties van Job van Gelder heel warm en sfeervol, waardoor het boek en de muziek een unieke combinatie vormen.”

SINTERKLAASFEEST

Met het Sinterklaas Meezingboek wordt het kinderfeest in deze donkere dagen nog leuker. “Het succes van vorig jaar heeft onze verwachtingen overtroffen,” laat Denise van Strien van Unilever weten. “Ouders en hun kinderen hebben massaal Spotify en de website bezocht om zo mee te kunnen zingen. Samen zingen is samen vieren. Een tweede Meezingboek, dit keer met Kim-Lian van der Meij, kon daarom niet uitblijven.  Want wat is gezelliger dan samen met je kinderen Sinterklaasliedjes te zingen en hen daarna voor te lezen?”

Ook winkelketen Etos is blij met de continuering van deze actie. “We merken dat onze klanten nu al naar het nieuwe Sinterklaas Meezingboek vragen,” zegt Rahsaan Janssen van Etos.

 PRACHTIG BOEK

Voor Kim-Lian van der Meij is het niet de eerste keer dat ze aan een kinderboek meewerkt. Eerder heeft ze van Dierendorpje twee boeken geschreven. Voor het Sinterklaas Meezingboek werkte ze samen met de illustrator Job van Gelder. Eerder illustreerde hij De Gouden Boekjes en werkt hij regelmatig voor De Efteling. “Het is een prentenboek met prachtige sfeervolle tekeningen die de inhoud van de liedjes op speelse wijze verbeelden,” aldus Kim-Lian van der Meij.

 

Kim-Lian van der Meij nieuwe columnist bij FLAIR!

Zangeres, actrice, musicalster, danseres, televisiepresentatrice én moeder van drie kinderen. En met ingang van deze week is ze ook columnist. Kim-Lian van der Meij (35) schrijft wekelijks in Flair openhartig over alles wat haar bezighoudt, zoals haar gezin en het zoeken naar de balans in haar relatie. Kim-Lian is in Flair niet alleen de Bekende Nederlander, maar vooral partner en moeder.

Kim-Lian cover
Over haar wekelijkse column zegt Kim-Lian: ‘Ik ben niet van plan om mezelf te veel te censureren. Je ziet tegenwoordig op social media zo veel mensen die hun leven mooier maken dan het is. Ik vind het interessant om ook te schrijven over wat er níet goed gaat: de lelijke kanten, de mislukkingen, de onzekerheden waar iedereen mee dealt. Zo twijfel ik weleens over het moederschap: doe ik het wel goed? Je leven als werkende vrouw stopt niet als je moeder wordt, het een sluit het ander niet uit. Gelukkig maar, want ik ben een veel blijer mens als ik kan werken en geld verdienen voor m’n gezin.’
‘Met die eerlijke visie op haar leven is Kim-Lian de perfecte match met Flair,’ vertelt Leonieke Borghuis, hoofdredacteur van Flair. ‘Flair staat anno nu voor oprechte verhalen over het leven, over de plussen en de minnen die wij vrouwen allemaal ervaren. Dan is het duidelijk dat we heel blij zijn met iemand als Kim-Lian die zich daarbij thuisvoelt en ons wekelijks meeneemt in haar drukke, boeiende leven.’
Deze week, in Flair 32, verschijnt de eerste column van Kim-Lian van der Meij, plus een uitgebreid interview. Flair 32 ligt vanaf 10 augustus in de winkels.

Bijrol voor Kim-Lian in film Hartenstrijd

Sterrencast voor Hartenstrijd

De sterrencast voor de romantische komedie Hartenstrijd is flink uitgebreid. Anniek Pheifer (‘Bitterzoet’, Aanmodderfakker) is gecast als Merel die hoofdpersoon Sven (Tibor Lukács) het nodige over de wereld van de vrouw bijbrengt. Haar vaker af- dan aanwezige man Hans wordt gespeeld door Loek Peters (Rokjesdag, ‘Penoza’). Miro Kloosterman (GTST, The Bodyguard) is te zien als de aantrekkelijke bergbeklimmer Benno en Mark Rietman (Brasserie Valentijn, ‘De Jacht’) als womanizer Marcus, de vader van Sven. Sieger Sloot (Hartenstraat) keert in Hartenstrijd terug als buurman Jacob. Cees Geel en Murth Mossel staan hoofdrolspeelster Jennifer Hoffman bij als motoragenten Arie en Koert. Andere bijrollen zijn voor Kay Nambiar, Kim-Lian van der Meij en Margot Ros. Eerder werd bekend gemaakt dat Jennifer Hoffman, Tibor Lukács, Eva van de Wijdeven, Oscar Aerts en Georgina Verbaan zijn gecast voor deze romantische komedie. De regie van Hartenstrijd is in handen van Janice Pierre (Bagels & Bubbels, Danni Lowinski). Het scenario is geschreven door Nienke Römer (Danni Lowinski). Hartenstrijd wordt geproduceerd door 2CFILM (Fissa, Hartenstraat), distributeur Independent Films brengt de film op 27 oktober 2016 uit in de bioscoop.

Over de film: 

Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid

had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven), de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

kim-hartenstrijdProducent 2CFILM, bekend van onder andere Fissa, Hallo Bungalow en Hartenstraat, werd in 2012 opgericht door producenten Edvard van ’t Wout, Robin de Levita, Kees Abrahams en Bobby Boermans.

Sinds 2000 brengt Independent Films Nederland BV een grote verscheidenheid aan films uit op Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Gooische Vrouwen, Soof, Paddington, Taken, The Hunger Games reeks en Elle is Independent Films de grootste onafhankelijke filmdistributeur in Nederland.

Tweede seizoen “Zullen we een spelletje doen” op SBS6!

Dit najaar zal op SBS6 een tweede seizoen van “Zullen we een spelletje doen” te zien zijn samen met Nick&Simon. De opnames zullen plaatsvinden in augustus. Wil je erbij zijn? Ga dan naar www.sbs6.nl/zullen-we-een-spelletje-doen

Credits: Reinier Bergsma SBS

Credits: Reinier Bergsma SBS

 

‘Jij bent daar’ van Jan en Kim op nr 1!

Het nummer getiteld ‘Jij bent daar’ is speciaal geschreven voor SOS Kinderdorpen. ‘Jij bent daar’ is een prachtig duet geworden samen met Jan Smit. De opbrengst van het nummer komt dan ook geheel ten goede van SOS Kinderdorpen.

Beluister het nummer nu via YouTube en iTunes

YouTube – Jij bent daar

iTunes – Jij bent daar

Jij bent daar - cover

Kim-Lian nieuwe ambassadeur SOS Kinderdorpen

KIM-LIAN VAN DER MEIJ NIEUWE AMBASSADEUR SOS KINDERDORPEN

 Amsterdam/Skopje, 21 juni 2016 – Kim-Lian van der Meij is de nieuwe ambassadeur van SOS Kinderdorpen. De zangeres en presentatrice heeft net projecten van SOS bezocht en is bevlogen om zich in te zetten voor het werk van de internationale kinderontwikkelingsorganisatie.  “Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen een stabiele en liefdevolle plek hebben om op te groeien.” Jan Smit, die zich al zeventien jaar inzet voor de wereldwijde organisatie, stond aan de basis van dit nieuwe ambassadeurschap. Hij nodigde Kim-Lian uit met hem af te reizen naar Macedonië en daar kennis te maken met het werk van SOS Kinderdorpen.

 Samen met de bekende zanger Jan Smit bezocht Kim-Lian van der Meij het werk van SOS Kinderdorpen in Macedonië. Het leverde indrukwekkende ervaringen op voor de zangeres en presentatrice. “Vanaf vandaag ben ik een nieuwe ambassadeur voor SOS Kinderdorpen, de organisatie die wereldwijd ruim 80.000 kinderen die er alleen voor staan aan een liefdevolle SOS familie helpt, in 134 landen en gebieden. Zo ook in Skopje, Macedonië. Dat is waar Jan Smit en ik onlangs op bezoek zijn geweest om met eigen ogen te zien wat voor geweldig werk de organisatie doet.”  Jan is al zeventien jaar ambassadeur voor SOS Kinderdorpen, voor Kim-Lian was het een nieuwe ervaring. “Een die ik heb ervaren als zowel mooi als schokkend. Het bezoek zal me altijd bij blijven.”

Oprechte liefde voor de kinderen

Kim-Lian is zelf moeder van drie kinderen. De missie om kinderen een liefdevolle familie te geven ligt dicht bij haar hart. “Toen we het kinderdorp binnenkwamen, zag ik bij  sommige kinderen duidelijk in hun gezichtje dat ze veel hadden meegemaakt. Maar toen ik één van de familiehuizen binnenstapte, voelde ik direct  de warmte en gezelligheid. Het zijn de SOS moeders die dat warme gevoel uitstralen. Ik voel hun oprechte liefde voor de kinderen en zie dat die wederzijds is. Bewonderenswaardig hoe deze vrouwen zich inzetten om de SOS kinderen zo liefdevol op te voeden. Ik ben blij dat Jan me op deze reis heeft uitgenodigd en dat ik het werk van SOS Kinderdorpen beter heb leren kennen. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen een stabiele en liefdevolle plek hebben om op te groeien, bij een familie waar ze onbezorgd kind kunnen zijn. Dat gun je toch ieder kind? Ik vind het dan ook een voorrecht dat ik nu ambassadeur ben van SOS Kinderdorpen en zo een bijdrage kan leveren aan hun missie, hoe groot of klein die bijdrage ook is ”.

Kim-Lian en Jan zingen voor SOS Kinderdorpen

De kersverse ambassadrice is direct in actie gekomen voor ‘haar goede doel’. Kim-Lian en Jan hebben samen een prachtig nummer opgenomen: “Jij Bent Daar”. De opbrengst van het nummer komt geheel ten goede aan de organisatie. Kim-Lian daarover: “Het lied staat voor de SOS moeders die kinderen liefdevol opvangen en verzorgen, de medewerkers en vrijwilligers die dagelijks proberen kinderen over de hele wereld te helpen. Het lied staat ook voor diegene die met lede ogen de ellende in de wereld aan ziet en probeert op zijn of haar manier te helpen om iets goeds bij te dragen. Hoe klein dan ook, alle kleine beetjes zijn van groot belang. Het was prachtig om dit lied met Jan te mogen maken voor SOS Kinderdorpen.”

Over SOS Kinderdorpen 

SOS Kinderdorpen zet zich al 65 jaar in voor kinderen zonder ouders of veilig thuis, en doet dat vanuit Nederland alweer 50 jaar. De internationale kinderhulporganisatie gelooft dat familie de belangrijkste basis is voor de gezonde ontwikkeling van kinderen. Wereldwijd krijgen honderdduizenden kinderen dankzij SOS Kinderdorpen een solide basis om zich optimaal te ontwikkelen tot kansrijke en zelfstandige volwassenen. Het liefst binnen de eigen familie, maar als dat niet meer kan in een SOS familie in een kinderdorp. Kijk voor meer informatie op www.soskinderdorpen.nlSOS Kinderdorpen 3SOS Kinderdorpen 2SOS Kinderdorpen 1

Kim-Lian presenteert nieuw SBS6-programma ‘Zullen We een Spelletje Doen?’

In het nieuwe SBS6-programma Zullen we een spelletje doen? trekken Nick en Simon alles uit de kast om elkaar te verslaan tijdens een spannende spelletjesstrijd. Dit doen zij niet alleen, maar samen met hun publieksvak en andere BN’ers: Pip Pellens, Kjeld Nuis, Martijn Fischer, Ronald en Michel Mulder, Renate en Winston Gerschtanowitz, Irene Moors, Kees Tol, Dennis Weening, Bridget Maasland, Lange Frans, Dennis van de Ven en Maik de Boer. In een kroegsetting worden spellen in diverse categorieën gespeeld, zoals muziek, taal, rekenen en topografie. Bij elk gewonnen spel krijgt het team en bijbehorende publieksvak een rondje van de zaak, zoals bitterballen, drankjes en kaas. Zullen we een spelletje doen? is vanaf vrijdagavond 8 april om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Kim-Lian van der Meij gaat de nieuwe vrijdagavondshow van SBS6 presenteren. “Ik ben gek op spelletjes, maar dit keer ga ik ze niet zelf spelen. Nick en Simon zijn ontzettend enthousiast en dat is erg aanstekelijk. Het is een programma voor jong en oud en de meeste spellen kun je thuis op de bank met ons meespelen.”

Zullen We Een Spelletje doen is vanaf vrijdag 8 april elke week om 20.30 te zien op SBS6

Credits: Reinier Bergsma SBS

Credits: Reinier Bergsma SBS

Dierendorpje, Kim-Lian en Gitte op de 9 maanden beurs

9 maandenbeurs
Ook dit jaar is Dierendorpje goed vertegenwoordigt op de 9 maandenbeurs. Met een grote stand, vlak naast het hoofdpodium in hal 9, kun je beide boeken van Dierendorpje laten signeren door Kim-Lian en Gitte. Ook zijn er heel leuke nieuwe producten van Dierendorpje ontwikkelt, zoals hydrofiele doeken groot en klein, knuffeldoeken, posters, stickers en slaapzakjes. Iedere dag zullen Kim-Lian en Gitte een optreden verzorgen op het hoofdpodium, waarbij de liedjes worden gezongen en de verhalen worden voorgelezen uit Dierendorpje. Kom je gezellig langs? Van 24 t/m 28 februari in RAI Amsterdam.

Kim-Lian van der Meij en Halina Reijn schrijven Sinterklaasboek

Unox is trots dat het bekend mag maken dat Kim-Lian van der Meij én Halina Reijn de tweede en derde schrijfsters zijn van de Sinterklaasboeken. Kim-Lian van der Meij heeft, met behulp van illustrator Job van Gelder, het boek ‘Sinterklaas is een Snoeperd’ geschreven. Actrice Halina Reijn heeft in haar Sinterklaasboek, ‘Alles gekregen…’, gebruik gemaakt van illustraties van Marieke van Disthuizen. Eerder werd onthuld dat ook Johnny de Mol in de pen is geklommen voor het schrijven van een Sinterklaasboek.

Voor zowel Kim-Lian van der Meij als Halina Reijn is het niet de eerste keer dat ze een boek hebben geschreven. Eerder heeft Kim-Lian al samengewerkt met haar vaste illustrator aan het boek ‘Dierendorpje’. Halina heeft met haar collega en goede vriendin Carice van Houten het boek ‘Antiglamour’ geschreven. In 2005 kwam haar boek, de psychologische roman ‘Prinsesje Nooitgenoeg’, uit. Ook zijn er meerdere columns van haar hand verschenen. “Maar nog niet eerder heb ik voor kinderen iets op papier gezet”, zegt Halina Reijn. “Dat was een geheel nieuwe ervaring. Maar het smaakt wel naar meer.” Kim-Lian van der Meij is net zo enthousiast. “Voor kinderen schrijven is het mooiste wat er is”, zegt ze. “Daarbij is voorlezen heel belangrijk voor kinderen. Niet alleen wordt hun fantasie geprikkeld, het stimuleert hen om later ook zelf te gaan lezen.”

Unox
Het is het tweede jaar dat Unox de inmiddels bekende Sinterklaasboeken uitbrengt. “Unox staat voor warme Hollandse momenten samen. De mooie typisch Hollandse Sinterklaastraditie sluit hier perfect bij aan. De drie boeken bevatten mooie verhalen en prachtige illustraties zodat kinderen in de weken voorafgaand aan het Sinterklaasfeest al kunnen genieten van dit geweldige feest”, zegt Martijn Morsink, Senior Brand Manager Unox.

Vanaf november 2015  zijn de nieuwe Sinterklaasboeken bij alle filialen van de Jumbo Supermarkten verkrijgbaar.

Kim-Lian in grootste Disney in Concert ooit!

Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman in grootste Disney in Concert ooit! Ziggo Dome opent zondag 25 oktober a.s. haar deuren voor waar familiespektakel samen met het beroemde Metropole Orkest.

Disney in Concert zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show – waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen – grootser dan ooit! Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat in de aanstaande herfstvakantie op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met een indrukwekkende show in de Amsterdamse Ziggo Dome staat. Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) treden onder anderen sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman op. Zij brengen in een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai Loman zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen. Tickets zijn verkrijgbaar via onder andere www.eventim.nl.

Disney in Concert is in een kleinere setting tot twee keer toe in het prestigieuze Concertgebouw te zien geweest. Maar de vraag naar kaarten is zo groot dat men nu de overstap naar de Ziggo Dome maakt.
Producent Erwin van Lambaart : “De bezoekers van 5 tot 85 jaar krijgen een uniek concert dat zijn weerga niet kent. Terwijl het Metropole Orkest de prachtige en ontroerende muziek live speelt, worden op een enorm HD scherm de bijbehorende en legendarische filmbeelden vertoond. Jong en oud zal worden meegevoerd in de wondere wereld die Disney heet”.

Aan de indrukwekkende line-up van Jamai, Kim-Lian, Sjors, Thomas en Anita zullen de komende weken nog meer grote namen worden toegevoegd. Wie hen bij Disney in Concert op 25 oktober gaan vergezellen, wordt binnenkort bekend gemaakt.
Het verleden leert dat de tickets voor Disney in Concert altijd binnen korte tijd zijn uitverkocht. Wie dit familie-uitje niet wil missen, wordt aangeraden snel kaarten te kopen. Tickets zijn vanaf vandaag te koop bij onder andere www.eventim.nl.

De Grote Herkansing

8Vanavond de 1e aflevering van De Grote Herkansing. Een bijzonder mooi programma waar we de afgelopen 6 maanden hard aan hebben gewerkt. Brengt het verlies van overtollige kilo’s de liefde weer terug in de relatie? Zes dappere stellen die kampen met overgewicht gooien het roer helemaal om! Wekelijks om 20.30 uur bij SBS6. Hoop dat jullie gaan kijken!

Liefs Kim

Contractverlenging

Dolgelukkig, trots en dankbaar! 3 jaar contractverlenging bij SBS6. We gaan mooie dingen maken!

Taking it to the next level!

Taking it to the next level! Mijn handgedraaide kommetje en schalen door Gitte Spee laten beschilderen. Dierendorpje Keramiek! Exclusieve geboorte cadeautjes. Voor het eerste hapje van je kleintje. Binnenkort via sterrenbende.nl te verkrijgen.